Teksten voor uw website

Heeft u een nieuwe website maar nog geen tekst? Laat ons dan de websiteteksten voor u schrijven. Zowel Linda als Corianne zijn ervaren SEO tekstschrijvers. Voor prettig leesbare teksten die de aandacht van de lezer vasthouden moet u bij ons zijn. Onze websiteteksten overtuigen de bezoeker van uw dienst of product. Daarnaast zijn onze websiteteksten zoekmachine geoptimaliseerd ( SEO) zodat de website hoger in zoekresultaten terecht komt. Met onze SEO websiteteksten heeft u daarom twee vliegen in één klap: Goede websiteteksten én een hoger resultaat in zoekmachines.

Websiteteksten van SEO tekstschrijvers

Wij hebben uitgebreide ervaring met het schrijven van SEO websiteteksten. Onze teksten zijn in correct Nederlands geschreven en lezen prettig. We leven ons in in uw doelgroep en uw bedrijf en passen de inhoud van de websitetekst hierop aan. U kunt ons ook inhuren voor het redigeren van bestaande websiteteksten of SEO-technische aanpassingen van uw website. 

 “Kwalitatieve websiteteksten en hoger resultaat in zoekmachines”

Zoekmachine geoptimaliseerde websiteteksten

Naast een fijne leesbare tekst zorgen wij er ook voor dat de tekst SEO-technisch goed in elkaar zit. SEO staat voor Search Engine Optimalization wat in het Nederlands “Zoekmachine optimalisatie” betekent. Door SEO komt uw website hoger in zoekresultaten van zoekmachines terecht. Dit geeft u een grote voorsprong op uw concurrenten. Wanneer u ons websiteteksten laat schrijven optimaliseren wij meteen de volledige webpagina’s voor u. De volgende onderdelen vallen hieronder: 

 •  Content optimalisatie ( Het verwerken van het zoekwoord op strategische plekken in de tekst)
 •  Pagina optimalisatie
 •  Afbeelding optimalisatie
 •  Interne links
 •  Titel en meta-tag
 •  Link met Google Search Console

SEO zoekwoordenonderzoek

Een zoekwoordenonderzoek is de eerste stap in het schrijven van een SEO tekst. De zoekwoordenanalyse maakt duidelijk op welke zoekwoorden de website hoog kan scoren in Google en andere zoekmachines. Met het inzicht van het zoekwoordenonderzoek schrijven wij relevante en SEO geoptimaliseerde teksten. De uitkomsten van het onderzoek delen wij met u.

Voorbeelden van ons werk

Onze werkwijze

Wij schrijven unieke SEO websiteteksten. Dit is onze werkwijze:

1. Kennismaking

In een kennismakingsgesprek bespreken we wat we voor u kunnen betekenen. We maken kennis met u en uw bedrijf. We bepalen samen het volgende:

 •  Het aantal pagina’s
 •  De onderwerpen van de pagina's
 •  De lengte van de websiteteksten
 •  Het doel van de websiteteksten
 •  Uw doelgroep
 •  Eventuele afbeeldingen
 •  De deadline

2. Zoekwoordenonderzoek

Om de websiteteksten SEO-technisch sterk te maken, doen we een zoekwoordenonderzoek. Hierdoor kunnen wij de juiste zoekwoorden vaststellen. Het resultaat van dit onderzoek delen wij met u.

3. Het schrijven van de teksten

De teksten schrijven we het liefst direct op de website zelf omdat we zo meteen de SEO kunnen verbeteren. De websiteteksten slaan we op als concept. Pas wanneer u het eens bent met ons werk zetten we de pagina online. Andere werkwijzen zijn in overleg ook mogelijk.  

4. SEO-optimalisatie van de pagina’s

We doorlopen de eerder genoemde stappen om de pagina volledig te optimaliseren. 

Samenwerken met een SEO tekstschrijver

Wilt u ons inhuren voor SEO websiteteksten? Neem dan contact met ons op om een offerte aan te vragen of neem een kijkje bij onze tarieven.