Teksten voor uw website

Heeft u een nieuwe website maar nog geen tekst? Laat mij als seo tekstschrijver de websiteteksten voor u schrijven. Voor prettig leesbare teksten die de aandacht van de lezer vasthouden. Mijn websiteteksten overtuigen de bezoeker van uw dienst of product. Daarnaast zijn mijn websiteteksten zoekmachine geoptimaliseerd ( SEO) zodat de website hoger in zoekresultaten terecht komt. Met de SEO websiteteksten heeft u daarom twee vliegen in één klap: goede websiteteksten én een hoger resultaat in zoekmachines.

Websiteteksten van een SEO tekstschrijver

Ik heb uitgebreide ervaring met het schrijven van SEO websiteteksten. Mijn teksten zijn in correct Nederlands geschreven en lezen prettig. Ik leeft me in in uw doelgroep en uw bedrijf en pas de inhoud van de tekst hierop aan. U kunt mij ook inhuren voor het redigeren van bestaande websiteteksten of SEO-technische aanpassingen van uw website. 

 “Kwalitatieve websiteteksten en hoger resultaat in zoekmachines”

Zoekmachine geoptimaliseerde websiteteksten

Naast een fijne leesbare tekst zorg ik er ook voor dat de tekst SEO-technisch goed in elkaar zit. SEO staat voor 'Search Engine Optimalization' wat in het Nederlands 'Zoekmachine optimalisatie' betekent. Door SEO komt uw website hoger in zoekresultaten van zoekmachines terecht. Dit geeft u een grote voorsprong op uw concurrenten. Wanneer u mij websiteteksten laat schrijven optimaliseren ik meteen de volledige webpagina voor u. De volgende onderdelen vallen hieronder: 

 •  Content optimalisatie ( Het verwerken van het zoekwoord op strategische plekken in de tekst)
 •  Pagina optimalisatie
 •  Afbeelding optimalisatie
 •  Interne links
 •  Titel en meta-tag
 •  Link met Google Search Console

SEO zoekwoordenonderzoek

Een zoekwoordenonderzoek is de eerste stap in het schrijven van een SEO tekst. De zoekwoordenanalyse maakt duidelijk op welke zoekwoorden de website hoog kan scoren in Google en andere zoekmachines. Met het inzicht van het zoekwoordenonderzoek schrijf ik relevante en SEO geoptimaliseerde teksten. De uitkomsten van het onderzoek deel ik met u.

Voorbeelden van mijn werk

Onze werkwijze

Wij schrijven unieke SEO websiteteksten. Dit is onze werkwijze:

1. Kennismaking

In een kennismakingsgesprek bespreken we wat we voor u kunnen betekenen. We maken kennis met u en uw bedrijf. We bepalen samen het volgende:

 •  Het aantal pagina’s
 •  De onderwerpen van de pagina's
 •  De lengte van de websiteteksten
 •  Het doel van de websiteteksten
 •  Uw doelgroep
 •  Eventuele afbeeldingen
 •  De deadline

2. Zoekwoordenonderzoek

Om de websiteteksten SEO-technisch sterk te maken, doen we een zoekwoordenonderzoek. Hierdoor kunnen wij de juiste zoekwoorden vaststellen. Het resultaat van dit onderzoek delen wij met u.

3. Het schrijven van de teksten

De teksten schrijven we het liefst direct op de website zelf omdat we zo meteen de SEO kunnen verbeteren. De websiteteksten slaan we op als concept. Pas wanneer u het eens bent met ons werk zetten we de pagina online. Andere werkwijzen zijn in overleg ook mogelijk.  

4. SEO-optimalisatie van de pagina’s

We doorlopen de eerder genoemde stappen om de pagina volledig te optimaliseren. 

Samenwerken met een SEO tekstschrijver

Wilt u ons inhuren voor SEO websiteteksten? Neem dan contact met ons op om een offerte aan te vragen of neem een kijkje bij onze tarieven.