Twee kunnen meer dan één en daarom heeft Linda besloten om haar krachten te bundelen met een andere SEO tekstschrijfster. Op deze manier kan Linda-vanlaar.com met nog meer expertise en veelzijdigheid aan uw vragen tegemoet komen. Met als grote doel het vergroten van uw online zichtbaarheid.

CorianneSamenwerking

Linda ontmoette Corianne in Montpellier in Frankrijk. Corianne studeerde Frans en deed erna twee masters. Een in Interculturele Communicatie en een in Internationale Projecten. Tijdens en na haar studies heeft ze gewerkt als blogger en tekstschrijver voor uiteenlopende onderwerpen. Ook blogt ze over interculturele verschillen tussen Frankrijk en Nederland op Fransemarkt.nl. Corianne ziet het als een sport om zo herkenbaar mogelijk te schrijven. Sterke teksten in combinatie met een goede SEO kunnen namelijk de omzet flink doen verhogen.

Passie voor zichtbaarheid

Linda en Corianne vinden elkaar in de passie voor zichtbaarheid op het internet. Beiden dragen graag bij aan grotere zichtbaarheid van bedrijven op het world wide web. Vandaar dat Corianne sinds kort ook als freelancer inzetbaar is voor Linda-vanlaar.com. Met het schrijven van sterke en enthousiaste teksten draagt ze bij aan de verhoging van uw zichtbaarheid. Ze heeft flink wat ervaring met SEO blogs en SEO optimalisatie van webteksten. Door dit alles zorgt ze voor aantrekkelijke content die goed aansluit bij de werkwijze en ‘tone of voice’ van Linda-vanlaar.com.

Samenwerking SEO tekstschrijfster

Door de samenwerking met Corianne kan Linda-vanlaar.com op een nog meer doelgerichte wijze bijdragen aan uw online marketing. Doordat we samen goed weten wat er speelt op de markt, kunnen wij makkelijk inspringen op uw behoeften. Door onze samenwerking zijn we flexibel en doelgericht. Bovendien houden we elkaar scherp en enthousiast. De online wereld verandert snel en het is belangrijk om up-to-date te blijven. Door onze krachten te bundelen kunnen wij nog beter bijdragen aan uw online zichtbaarheid.

Meer weten?

Wilt u meer weten over wat Linda en Corianne voor uw bedrijf kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. We helpen u graag verder.


0 thoughts on “Samenwerking met SEO tekstschrijfster”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Related Posts

Freelance

Nieuw project: webshop met duurzame en fair trade kleding

Ik heb groot nieuws! Ik ben naast mijn werkzaamheden als freelance marketeer een webshop begonnen: MaeSue.com. Een webshop met duurzame en fair trade kleding. MaeSue.com is sinds april 2018 live. Webshop met duurzame en fair trade kleding Read more...

Freelance

Waarom een freelancer inhuren?

Zelf werk ik als freelance online marketing specialist, en ik merk dat veel bedrijven nog niet helemaal door hebben wat al de voordelen zijn van het samenwerken met een freelancer. Want dat zijn er best Read more...