Ik heb groot nieuws! Ik ben naast mijn werkzaamheden als freelance marketeer een webshop begonnen: MaeSue.com. Een webshop met duurzame en fair trade kleding. MaeSue.com is sinds april 2018 live.

Webshop met duurzame en fair trade kleding

Op MaeSue.com verkopen we duurzame en fair trade kleding van diverse Europese merken. Bijvoorbeeld bekendere duurzame kledingmerken als het Zweedse streat-wear merk Dedicated en het hippe Spaanse Thinking Mu, maar ook kleine labels als het Portugese Näz en het Spaanse Bloi.

Waarom?

Ik wil het met Mae Sue voor iedereen toegankelijk maken om eerlijke en duurzame kleding te kopen. Er bestaan nog zoveel vooroordelen over duurzame mode: “Het is voor hippies, het is onflatteus en het is te duur.”. Maar gelukkig gelden deze vooroordelen al lang niet meer! Er zijn tegenwoordig genoeg kledingmerken die wel stijlvolle en betaalbare duurzame kleding maken. Met Mae Sue wil ik deze duurzame kledingmerken onder de aandacht brengen.

Van fast fashion naar slow fashion

Steeds meer mensen worden zich gelukkig bewust van het feit dat fast fashion niet meer kan. Wanneer je een t-shirt voor €5,- koopt kan deze nooit op een fair trade en ecologische manier geproduceerd zijn. Op MaeSue.com betaal je meer voor een kledingstuk dan bij een groot winkelketen in een gemiddelde winkelstraat, hierdoor kunnen de werknemers een eerlijk loon ontvangen en de materialen op een ecologische manier worden geproduceerd.

Mae Sue webshop duurzame en fair trade kleding

Ondernemer en online marketeer

Als online marketeer is dit een geweldige manier om mijn marketing kennis voor een eigen project te gebruiken. Daarnaast zorgt het er ook voor dat ik klanten met een eigen webshop beter kan begrijpen en beter kan begeleiden. Dat ik MaeSue.com ben begonnen betekent niet dat ik stop met mijn freelance werk. Het is beide makkelijk te combineren! Het zorgt vooral voor wat variatie in de keuken, wat erg motiverend is.

Ben je nieuwsgierig geworden? Neem snel een kijkje op MaeSue.com!

Groeten Linda


0 thoughts on “”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Related Posts

Freelance

Samenwerking met SEO tekstschrijfster

Twee kunnen meer dan één en daarom heeft Linda besloten om haar krachten te bundelen met een andere SEO tekstschrijfster. Op deze manier kan Linda-vanlaar.com met nog meer expertise en veelzijdigheid aan uw vragen tegemoet Read more...

Freelance

Waarom een freelancer inhuren?

Zelf werk ik als freelance online marketing specialist, en ik merk dat veel bedrijven nog niet helemaal door hebben wat al de voordelen zijn van het samenwerken met een freelancer. Want dat zijn er best Read more...