N.L. van Geest

Op m’n eerste afspraak met de heren van N.L. van Geest kwam ik een half uur te laat aan. Ik was de bus uitgestapt bij de Monsterseweg in Poeldijk, in plaats van de Monsterseweg in ‘s-Gravenzande. Gelukkig konden ze er wel om lachen. Sinds augustus 2017 werk ik voor de amarylliskwekerij. 


Het begon allemaal met de webshop amaranth-amaryllis.com. Ik heb alle product- en categorieteksten geschreven en ik heb de vertalingen geregeld en geplaatst. Ook heb ik de website geoptimaliseerd voor zoekmachines, nieuwsbrieven verstuurd en de Facebookpagina onderhouden. Toen de webdeveloper stopte kreeg ik de verantwoordelijkheid voor de webshop, waarbij ik verschillende problemen heb opgelost. Het laatste project was de website nlvangeest.nl, waar ik aanpassingen heb gemaakt om de website beter vindbaar, overzichtelijker en commerciëler te maken. Ook heb ik Engelse vertalingen geplaatst. Er was behoefte aan een nieuwe catalogus voor 2020. Die heb ik in Canva ontworpen.

Voorbeelden van mijn werk